Gå vidare till innehåll

Följ oss här!

Gratis leverans över 700 kr | 30 dagars öppet köp

Maila oss

Kantarelltoast

Kantarelltoast

Kantarelltoast på öppen eld

Lyxigt med kantarelltoast på utflykten! Ett lätt och litet recept med stora smaker för dig som vill lyxa till det när du är ute. Använd med grillgaller eller stekpanna för att rosta brödet.

Ingredienser (6 personer)

  • 6 st ljusa bröd (formfranska, surdegbröd eller liknande)
  • 1 st schalottenlök
  • 0,5 dl grädde
  • Parmesan
  • Vispgrädde
  • 2 nävar valfri färska kantareller
  • Persilja
  • Smör eller olja att steka i.
  • Salt och pepper

Tillagning

  1. Stek svampen i olja och smör i en stekpanna tills svampen till vätskan har försvunnit och svampen har fått lite färg. Lägg i lök, stek gyllenbrun tillsammans med svampen och häll sedan på grädde. Låt koka ihop någon minut. Smaka av med salt och peppar.
  2. Grilla brödet över glödbädden, gärna med grillgaller alternativt stek brödet på båda sidor tills det fått fin färg och är frasigt.
  3. Fördela svampen på brödskivorna och strö över riven parmesanost och persilja, servera direkt.

Trygga köp

Alltid 30-dagars öppet köp när du handlar hos oss.

Kundservice

Snabb hjälp vid frågor. Måndag 08:00-17:00
Lördag: 09:00-15:00
Söndag: Stängt

Snabb leverans

Alltid spårbar leverans.
1-3 arbetsdagar inom Sverige.

Kvalitet

Produkter med hög kvalitet och lång hållbarhet.