Fria storleksbyten I Fri frakt över 599 kr 🌎

Våra ambassadörer

En ambassadör är en erfaren och äventyrslysten person som med stolthet bär varumärket Myr och samtidigt känner att den bidrar till sin egen och vår utveckling .

Staffan Lundström

60 vändor upp på Kebnekaise (fd bergsguide) och 20 år som friluftslärare, arbetar idag säsongsvis som skidlärare i den exkusiva skidorten Vail, Colorado. Sitter på ovärderlig kunskap och bidrar med kunskap i vår produktutveckling.

Bor: Luleå/ Abisko
Intressen: Skidåkning, familj och friluftsliv.

Elle "Elles mat" Nikishkova

Tv4 profil, utekock, författare och matsvampexpert. Elle är en passionerad utekock och jobbar med events som involverar allt från matlagningstekniker över öppen eld, ätliga vilda växter & svampar i naturen till bushcraft och småviltsjakt. En genuin friluftsmänniska som gillar snowbardåkning, att skejta på skare och dricka bubbel i solen. Elle använder våra produkter och hjälper till med produkttester och ideer.

Bor: Uppsala/ Särna
Intressen: Laga mat ute, skriva böcker och friluftsliv
Hemsida: www.ellesutemat.se

Tjåsa Gusfors

En av Sveriges främsta isskulptörer som skapar enastående ishantverk. Du finner henes arbete bland annat i Jukkasjärvi ishotell. Tjåsa utmanar sin utrustning till absoluta max och hennes råd inom produktutveckling lyssnar man på!

Bor:Kolmordsskogarna
Intressen: Konst, musik, vetenskap och natur.
Hemsida: www.iceevent.se

Är du en av våra nästa ambassadörer, eller vill du nominera någon av dina vänner?

Kika mer på denna sida: Ambassadör

DIN VAGN clear

30 dagars
Öppet köp
12 Månaders
Produktgaranti
Kundservice
Mån-fre 08:00-16:00
Lördag 09:00-15:00
Snabb leveras
1-3 Arbetsdagar

Din varukorg är tom