Fria storleksbyten I Fri frakt över 599 kr 🌎

Returer & byten

Kan jag returnera en vara?
Självklart! Du har möjlighet att returnera varorna upp till 14 dagar efter att du tagit emot dem. Vid returnering av en produkt behöver den vara i väsentligt oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad och i sådant skick att den går att sälja till ny kund utan prisavdrag. Är produkten oanvänd kan du däremot ångra köpet. ObserveraVid retur av produkt dras returfraktpriset av på det returnerade beloppet. (f.n 79 kr).

Se till att ha med ordernummer och spårningsnummer om du har frågor om din retur. Observera att att en retur kan ta 2 till 7 dagar för vårt lager att kontrollera och godkänna. Direkt efter det återbetalar vi dig ditt köp.

Kan jag göra en ändring av en beställning?
Det är vanligtvis inte möjligt att ändra en beställning efter att beställningen har lagts. Om beställningen ännu inte har bekräftats eller skickats kan du kontakta kundtjänst med din förfrågan och vi kommer att göra vårt bästa för att genomföra ändringen. Maila direkt till hej@myroutdoor.se

Om detta inte är möjligt, eftersom beställningen håller på att skickas, måste du vänta på leveransen och sedan returnera varorna i enlighet med vår policy för retur och återbetalning.

En beställning kan avbrytas innan den skickas. Om du redan har fått en leveransbekräftelse via e-post för den aktuella beställningen, meddela oss din önskan att returnera hela eller delar av din beställning inom 14 dagar efter att den har levererats till dig. Priset för beställningen återbetalas till dig så snart återförsäljaren fått de produkter du returnerat. Mer information om returer finns i Returer och återbetalningar.


Återbetalningar
Återbetalningen sker på samma sätt som du ursprungligen betalade din beställning med. Till exempel om du betalade med kreditkort, återbetalas beloppet till ditt kreditkort. Om du betalade med e-betalning, återbetalas beloppet till ditt konto. Pengarna återbetalas till ditt kreditkort eller ditt konto så fort som din bank behandlar återbetalningen. Detta tar 5–30 arbetsdagar. 

Byten
Du har full bytesrätt i 14 dagar från att du har mottagit varan, förutsatt dem returneras i originalskick. Vid byte står du för transportrisken och frakten. Vid byte av varor anger du ordernummer, namn samt vad du vill byta till. Vi bjuder på frakten av den nya varan från oss till dig. 

DIN VAGN clear

30 dagars
Öppet köp
12 Månaders
Produktgaranti
Kundservice
Mån-fre 08:00-16:99
Lördag 09:00-15:00
Snabb leveras
1-3 Arbetsdagar

Din varukorg är tom