Fria storleksbyten I Fri frakt över 599 kr 🌎

  • star
  • star
  • star
  • star
  • star

Kan jag returnera en produkt?

Självklart! Du har möjlighet att returnera varorna upp till 14 dagar efter att du tagit emot dem. Vid returnering av en produkt behöver den vara i väsentligt oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad och i sådant skick att den går att sälja till ny kund utan prisavdrag. Är produkten oanvänd kan du däremot ångra köpet. Observera! Vid retur av produkt dras returfraktpriset av på det returnerade beloppet. (f.n 79 kr). Se till att ha med ordernummer och spårningsnummer om du har frågor om din retur. Observera att att en retur kan ta 2 till 7 dagar för vårt lager att kontrollera och godkänna. Direkt efter det återbetalar vi dig ditt köp.

Om öppet köp

Vi tillhandahåller en möjlighet till öppet köp i 30 dagar för både oanvända och använda produkter. Observera att denna policy inte gäller förbrukningsvaror som t.ex lädervax. Tiden för öppet köp börjar räknas från den dag då produkten mottagits, inte från beställningstillfället.

Observera!
För att kunna utnyttja vår 30-dagarsgaranti måste följande kriterier uppfyllas:
- Produkterna måste vara i sitt ursprungliga skick med intakta etiketter och taggar.
- Förpackningen får inte vara skadad och ska vara i sitt ursprungliga skick.
-Returvaror får inte uppvisa några tecken på användning Det krävs att du uppger beställningsnumret.
-Du måste kunna presentera fotografier eller videobevis som tydligt visar felet, endast om produkten levererades skadad och om skadan kan dokumenteras.

Kan jag göra en ändring på order?

Det är vanligtvis inte möjligt att ändra en beställning efter att beställningen har lagts. Om beställningen ännu inte har bekräftats eller skickats kan du kontakta kundtjänst med din förfrågan så ska vi göra vårt bästa för att genomföra ändringen. Mejla direkt till hej@myroutdoor.se

Om detta inte är möjligt, eftersom beställningen skickas, måste du vänta på leverans och sedan returnera varorna i enlighet med vår retur- och återbetalningspolicy.

En beställning kan avbrytas innan den skickas. Om du redan har fått en leveransbekräftelse via e-post för den aktuella beställningen, meddela oss din önskan att returnera hela eller delar av din beställning inom 14 dagar efter att den har levererats till dig. Priset för beställningen kommer att återbetalas till dig så snart återförsäljaren tar emot de produkter du returnerat. För mer information om returer, se Returer och återbetalningar.

Återbetalning av order

Återbetalning sker på samma sätt som du ursprungligen betalade för din beställning med. Om du till exempel har betalat med kreditkort kommer beloppet att återbetalas till ditt kreditkort. Om du har betalat med e-betalning kommer beloppet att återbetalas till ditt konto. Pengarna kommer att återbetalas till ditt kreditkort eller konto så snart din bank behandlar återbetalningen. Detta tar 5-30 arbetsdagar. Byten Du har full bytesrätt i 14 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att de returneras i originalskick. Vid byte står du för transportrisken och frakten. Vid byte av varor anger du ordernummer, namn och vad du vill byta till. Vi erbjuder frakt av den nya varan från oss till dig.

30 dagars
öppet köp
Snabb frakt
1-3 dagar
Lång
Produktgaranti

Kundklubb!
Dumt att missa, skriv upp nedan

Frakt och returinformation

Returer
Vi erbjuder alltid 30 dagars öppet köp vid öppnad eller oöppnad produkt. Detta gäller inte förbrukningsvaror såsom t.ex. lädervax. Detta gäller efter att produkten har mottagits, ej vid beställningstillfället. Det går även bra om förpackningen är öppnad.

För att 30-dagarsgarantin vi erbjuder ska gälla måste följande kriterier uppnås:
- Varor som ska returneras får inte visa tecken på användning.
- Produkterna måste vara i originalskick med original etiketter och taggar.
- Förpackningen får inte vara skadad och måste vara i originalskick.

Produkten måste vara säljbar till en ny kund utan prisavdrag.
Outlösta paket
För paket som levereras till ombud men inte hämtas ut debiteras en avgift på 150kr för outlöst paket. Endast delvis återbetalning tillämpas på beställningar där paketet inte hämtats ut. Detta gäller inte i fall där kund inte blivit informerad om att en vara väntar på att lämnas ut, utan handlar om när kund känner till detta men inte kan eller vill hämta ut varan.
Hur gör jag en retur?
Om du inte skulle vara nöjd med ditt köp kan du alltid returnera produkten, se bara till att den är i oanvänt skick och kontakta oss (läs mer på punkten "Returer") inom 30 dagar efter din beställning. Navigera till "kontakta oss" och fyll i formuläret - kom i håg att ange ordernummer och ange vilka/ vilken produkt det gäller. Därefter kommer vi att skicka över fraktdokument till dig. Läs igenom våra fraktvillkor för fullständig information.
Återbetalning av retur
Återbetalning sker på samma sätt som du ursprungligen betalade för din beställning med. Om du till exempel har betalat med kreditkort kommer beloppet att återbetalas till ditt kreditkort Om du har betalat med e-betalning/ Klarna kommer beloppet att återbetalas till ditt konto. Pengarna kommer att återbetalas till ditt kreditkort eller konto så snart din bank behandlar återbetalningen. Detta tar 5-30 arbetsdagar. Byten Du har full bytesrätt i 14 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att de returneras i originalskick. Vid byte står du för transportrisken och frakten. Vid byte av varor anger du ordernummer, namn och vad du vill byta till. Vi erbjuder frakt av den nya varan från oss till dig.

DIN VAGN clear

30 dagars
Öppet köp
12 Månaders
Produktgaranti
Kundservice
Mån-fre 08:00-16:00
Lördag 09:00-15:00
Snabb leveras
1-3 Arbetsdagar

Din varukorg är tom