Fria storleksbyten I Fri frakt över 599 kr 🌎

  • star
  • star
  • star
  • star
  • star

5000 + nöjda kunder

Returer

Kan jag returnera en produkt?

Du har möjlighet att returnera varorna upp till 14 dagar efter att du fått dem. Vid retur av en vara behöver den vara i väsentligen oförändrat skick, det vill säga oanvänd och inte förstörd eller skadad och i sådant skick att den kan säljas till en ny kund utan prisavdrag. Om produkten är oanvänd kan du däremot ångra köpet. Notera ! Vid retur av en produkt dras returfraktpriset från det returnerade beloppet. (fn 79 kr). Se till att inkludera ordernummer och spårningsnummer om du har frågor om din retur. Observera att en retur kan ta 2 till 7 dagar för vårt lager att kontrollera och godkänna. Omedelbart efter det kommer vi att återbetala ditt köp.

Kan jag göra en ändring på order?

Det är vanligtvis inte möjligt att ändra en beställning efter att beställningen har lagts. Om beställningen ännu inte har bekräftats eller skickats kan du kontakta kundtjänst med din förfrågan så ska vi göra vårt bästa för att genomföra ändringen. Mejla direkt till hej@myroutdoor.se

Om detta inte är möjligt, eftersom beställningen skickas, måste du vänta på leverans och sedan returnera varorna i enlighet med vår retur- och återbetalningspolicy.

En beställning kan avbrytas innan den skickas. Om du redan har fått en leveransbekräftelse via e-post för den aktuella beställningen, meddela oss din önskan att returnera hela eller delar av din beställning inom 14 dagar efter att den har levererats till dig. Priset för beställningen kommer att återbetalas till dig så snart återförsäljaren tar emot de produkter du returnerat. För mer information om returer, se Returer och återbetalningar.

Återbetalning av order

Återbetalning sker på samma sätt som du ursprungligen betalade för din beställning med. Om du till exempel har betalat med kreditkort kommer beloppet att återbetalas till ditt kreditkort. Om du har betalat med e-betalning kommer beloppet att återbetalas till ditt konto. Pengarna kommer att återbetalas till ditt kreditkort eller konto så snart din bank behandlar återbetalningen. Detta tar 5-30 arbetsdagar. Byten Du har full bytesrätt i 14 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att de returneras i originalskick. Vid byte står du för transportrisken och frakten. Vid byte av varor anger du ordernummer, namn och vad du vill byta till. Vi erbjuder frakt av den nya varan från oss till dig.

30 dagars
öppet köp
Snabb frakt
1-3 dagar
Lång
Produktgaranti

Kundklubb!
Dumt att missa, skriv upp nedan

DIN VAGN clear

30 dagars
Öppet köp
12 Månaders
Produktgaranti
Kundservice
Mån-fre 08:00-16:99
Lördag 09:00-15:00
Snabb leveras
1-3 Arbetsdagar

Din varukorg är tom