Fri frakt över 700 kr | Ta hand om dig 🌎

  • star
  • star
  • star
  • star
  • star

Vi är Myr

Ett hållbart varumärke från norra Sverige

Vad är hållbarhet för dig? Att handla ansvarfullt och långsiktigt, det är hållbarhet för oss. Snygga, hållbara och slitstarka uteprodukter där varje produkt är unik med sitt karaktäristiska invaxade canvastyg. Vi startade 2019 och är ett registrerat varumärke hos PRV.

Vi lever under filosofin att äga mindre, uppleva mer och lägga tid på att fokusera på de saker som betyder mest för oss.

Produkterna

Vi använder tjockt, slitstarkt och vattenavvisande material med ordentlig invaxning som ger tyget en härlig retrokänsla, så kallad seglarduk eller bomullscanvas. Varje designdetalj beaktas och allt onödigt tas bort. Inga kompromisser med hållbarheten.

Hållbart på riktigt

Ingen slit och slängmentalitet. Våra produkter kan ha färgskiftningar, dom blir bättre ju mer du använder dom och varje produkt är unik. Du får en snygg och trogen följeslagare i många år framöver. Dessutom helt fria från farliga kemikalier.

Namnet & logotypen

En apelsinfärgad midnattsol och berg symboliserar den norrländska naturen. Namnet MYR är inspirerat av våra rötter, äventyren och dom storslagna myrarna i norr.

* En myr är ett kärr och våtmarksområde som täcker stora delar av norra sverige. En produkt som klarar av miljön på en myr klarar det mesta.

30 Dagars
Öppet Köp
Mån-Fre: 08:00-17:00 Lördag: 09:00-15:00
Leverans
1-3 Arbetsdagar
12 Månaders Produktgaranti

Signa Upp!
10% Rabatt På Nästa Köp

DIN VAGN clear

Delsumma

$223

Frakt beräknas i nästa steg

Fortsätt handla Till Kassan


Din varukorg är tom